Kāzu svinību maltītes piedāvājums Nr.4

Sagaidīšanas uzkodas

  • Ķirbju maizīte ar laša tartaru, kaperiem un avokado guakamole
  • Sīpolu maizes grauzdiņš ar olīvu - kaltētu tomātu tapenādi un Prosciutto
  • Kārtainās mīklas groziņš ar Fetas sieru un olīvu tapenādi
  • Pašu gatavots makarūns

Aukstās uzkodas vakara turpinājumā 400 gr/pers. (servētas uz galda vai Furšeta veidā)

  • Zivju izlase (*grilētas tīgergarneles teriyaki glazūrā *dillēs noturēta, mazsālīta laša fileja *auksti kūpināta sviesta zivs ar kaltētām olīvām * grilēti sviesta zivs gabaliņi čili – pesto marinādē * karsti kūpināts jūras asaris *ceptas – marinētas Baltijas reņģīšu filejas *baltās zivs fileja dārzeņu marinādē *garšaugos noturtēta siļķes fileja *
  • Gaļas izlase (*piparos noturēts, zemā temperatūrā gatavots liellopa rostbifs *teļa gaļas kroketes *vītināts Parmas šķiņķis *balzāmetiķī marinēta, lēni gatavota cūkas fileja *maltas liellopa un cūgkgaļas terīne *vistas balotīne ar spinātiem, kaltētiem tomātiem un Brie sieru *balzamiko noturēta – cepta vistas krūtiņa *karsti kūpināts vistas giross * pašu gatavoti vistas filejas nageti *bekonā tītas vistu akniņas ar brendijā noturētām melnajām plūmēm
  • Sieru izlase (*Štelles sieri ar kaltētiem tomātiem, persilādi, olīvām vīnogu lapās, sēklu miksli * Brie siers *mini Mozzarella siers ar ķirštomātiem un bazilika pesto *Mimolette *saldskābs ievārījums *grissini)
  • Svaigu dārzeņu izlase (*gurķi, burkāni, ziedkāposti, brokoļi, paprika, ķirštomāti *zaļumu majonēze *diļļu – ķiploku mērce)
  • Grilētu un marinētu dārzeņu izlase (*Pašu grilēti – marinēti cukini, baklažāni, paprika, šampinjoni, ķirštomāti *Fazendas marinētās olīvas *pildīti ķiršu pipari un baklažānu rullīši *kurkumā un biešu sulā marinēti kāposti *kornišoni)
  • Pašcepta maizīte ar zaļumu sviestu un kaņepju aizdaru

Salāti 250 gr/pers.

  • Lapu salāti ar viegli ceptu laša fileju sinepju – medus glazūrā, pasniegti ar avokado, tomātiem
  • Pīles filejas salāti ar grilētiem dārzeņiem, baby kartupelīšiem un sinepju elmulsijas mērci
  • Kazas siera salāti ar garšaugos ceptām bietēm, ķirbju sēklām un saulē kaltētiem tomātiem

Siltie – sātīgie 350 gr/pers. (servēti koplietošnas traukos vai Furšeta veidā)

  • Laša fileja spinātu – baltvīna mērcē
  • Sarkanvīnā un garšaugos sutināti jaunlopa vaigi
  • Vistas krūtiņa pildīta ar spinātiem, kaltētiem tomātiem un Brie sieru
  • Lēcu – dārzeņu karijs (veģetārs)

Piedevas

  • Sviestā apcepti mini kartupeļīši ar porvansas garšvielām, ķirbju eļļā cepti dārzeņi, kuskuss ar dārzeņiem

Deserts

  • Baltās šokolādes – jogurta krēms ar upenēm un cietā siera drumstalu
  • Creme brulee ar apelsīnu karameli
  • Mini kūciņu izlase
  • Svaigi sezonas augļi

Dzērieni

  • Ūdens bagātināts ar ogām un citrusiem
  • Dzērvēnu dzēriens vai sula
  • Kafija, tēja

Plānotās izmaksas

Cena personai 34,- Eur

(viesu skaitam 45 – 60)

Cena bērnam no 8 gadu vecuma 7,50 – Eur

Viesmīļa pakalpojumi 2 x 90,- Eur (līdz 03:00)

(apkalpošna pasākuma laikā, sākot no diviem viesmīļiem)

Trauku, piederumu, glāžu noma, sākot no 2,90 Eur/pers.

Kāzu komandas ēdināšana (muzikanti, vadītāji, mākslinieki) 13,- Eur/pers.

Piegāde Rīgas robežās 80,- Eur (ārpus rīgas pēc saskaņošanas)

Pasakaina kāzu kūka sākot no 16,50 Eur/Kg (izvēloties pilna servisa pakalpojumu, atlaide kūkai 15 %)

Papildus pēc vēlmēm

Brokastis, sākot no 8,00 Eur/pers

Profesionāla bārmeņa pakalpojumi 150,- Eur

Tekstila, galdu, krēslu noma (pēc saskaņošanas)

VISAS CENAS NORĀDĪTAS BEZ PVN (21%)